Розпочинається новий навчальний рік в Унівській Школі Духовності
  • Птн, 09/02/2018 - 14:56

Монахи-студити запрошують мирян  віком 20-50 років взяти участь у Школі Духовності, яка відбуватиметься в Унівській Лаврі!

Навчання у Школі Духовності допоможе вірним пізнати основоположні принципи духовного життя, основою яких є три життєдайні джерела християнства  — Святе Письмо, Літургія                       та надбання Святих Отців.

Науки проводитимуть монахи Студійського Уставу.

Програма Школи Духовності передбачає трирічний курс,                  як фундамент розвитку духовного життя. Після того курсу навчання продовжується.

Протягом року проходитимуть шість зустрічей (п’ятниця, субота і неділя). Заняття починаються в п’ятницю з Вечірні           о 17:00, закінчуються в неділю о 15:00.

Організатори Школи просять звернути увагу на те,              щоб особи, які зголошуються взяти участь у такому навчанні, серйозно поставилися до своєї присутності на всіх заняттях.

Духовне формування у Школі Духовності це не тільки лекції, які читає викладач-монах, а також молитва повного церковного правила разом з монахами, Свята Літургія, індивідуальна молитва, побут у спільноті.

Усі учасники беруть участь у всіх точках програми, згідно розпорядку дня.

Підчас побуту на Школі зберігаємо режім лагідної тиші.

 

схм. Пімен    моб. тел.: 0982624028, e-mail: bratpimen@gmail.com