С. Дейрдре Бірн: Борці за життя повинні жити в благодаті освячення, щоб «краще сприймати волю Бога»
  • Чтв, 23/02/2023 - 16:50

– Перебуваючи у стані благодаті, нам легше побачити, яка воля Божа для нас, як борців за життя, за спасіння всіх душ. Якщо ми не в стані благодаті, це ніби наші лінзи розмазані, брудні. Тоді ми маємо чимскоріш бігти до сповіді та просити Господа про відпущення гріхів через persona Christi, – підкреслила американська черниця, відома своїми сміливими заявами про нібито «католицизм» політиків-прихильників абортів.

Колишній полковник армії США сестр Дейрдра Бірн з Little Workers of Sacred Hearts підняла дуже важливу тему в контексті духовної боротьби проти геноциду абортів. У своїй останній промові вона наголосила на важливості життя в благодаті та закликала йти слідами св. Жанни д’Арк.

Як зазначила вона, свята лідерка французького війська закликала своїх воїнів до частої сповіді та Святого Причастя, не допускаючи жінок до табору, щоб душі чоловіків-солдатів не спошукалися нечистими гріхами.  Жанна хотіла бути впевненою, що «якщо меч проткне груди воїна, він піде до Господа».

С. Дейрдра, відома в народі як сестра Деде, наголосила на важливості прагнення до чистоти власної душі, «перш ніж ми допоможемо іншим». Вона порівняла це з літаком, коли в екстреній ситуації в інструкції сказано, що спочатку потрібно одягнути кисневу маску собі, щоб мати можливість таким чином допомогти іншим. Це схоже на наше духовне життя. Нам також потрібно смиренно шукати святості, сказала вона.

– Знищення людського життя в утробі матері є полем битви Сатани, його нульовою точкою, яка відкриває двері для інших видів зла, це як ефект кіл від кинутого каменя на дуже спокійному озері. У якому напрямку несе нас ця хвиля? До трансгендерної ідеології, контрацепції, руйнування сімей, сімей без батьків, евтаназії, виробництва т.зв. вакцини з використанням невинних абортованих дітей, сказала вона.

С. Деде усвідомлює, що повалення проабортного прецеденту Roe vs. Уейд відкриває нову сторінку в боротьбі з індустрією абортів. «У нас є багато роботи на підтримку життя, тому що зараз у нас президент, який найбільше підтримує аборти в нашій історії», — сказала вона.

З цього приводу вона процитувала вислів о. Еда Мікса, який заявив, що Демократична партія «оголосила війну ненародженим». «Це демонічно натхненна одержимість, яка розглядає аборт не лише як необхідне зло, але як щось справді бажане, майже демонічне таїнство лівих.

«Ця битва, з якою ми зараз стикаємося, не між республіканцями чи демократами, консерваторами чи лібералами, правими чи лівими. Ні. Ця битва між нашим дорогим Господом і злим дияволом, додала сестра Бірн.

– Зробіть своєю щоденною місією бути в стані благодаті, щоб ви могли чіткіше почути Христа і підготувати себе та своїх близьких до нашої кінцевої мети, якою є вічність на небесах. Як я завжди кажу, я не лише за життя, я за вічне життя.