Салезіани опікуватимуться "Соціальним готелем" у Львові
  • Пон, 14/07/2014 - 13:27
УКРАЇНА
УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ
ДЕПАРТАМЕНТУ  ГУМАНІТАРНОЇ ПОЛІТИКИ
ЛЬВІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ  РАДИ
Комунальний заклад "Соціальний готель"

                        79018,  м. Львів, вул. Городоцька 163,а;  тел/факс:  237-47-27, (098) 868 80 24  Володимир Шотіков, e-mail: sochotel@gmail.com

Установу «Соціальний готель» створено для тимчасового проживання 24 хлопців-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, напівсиротами з малозабезпечених, багатодітних та неблагополучних сімей у віці від 15 до 23 років. Основними завданнями Соціального готелю є: забезпечення вищезгаданих осіб тимчасовим житлом, проведення соціально-психологічної та навчально-виховної роботи на основі індивідуального підходу, надання соціально-побутових та інформаційних послуг, захист прав та інтересів осіб, які у ньому проживають.

Підставою для зарахування є: письмове звернення особи на ім’я директора, копія паспорта або іншого документу що засвідчує особу, ідентифікаційний номер, копія документа який засвідчує соціальний статус особи: рішення суду про позбавлення батьківського піклування, довідка про доходи за попередні шість місяців, оригінал документа що підтверджує навчання особи  у м. Львові (у разі зарахування до соціального готелю мешканців львівської області на період навчання у навчальних закладах м. Львова), інші документів при потребі (смерть одного з батьків, довідка про склад сім’ї, посвідчення багатодітної сім’ї тощо).

Розміщення та проживання в «Соціальному готелі» є платним. Оплата здійснюється безпосередньо клієнтом або фізичною чи юридично особою (оплата становить 10 відсотків місячного доходу, у разі відсутності доходів перебування клієнта в «Соціальному готелі» здійснюється на безоплатній основі).

Керівництво довірено Релігійному управлінню монастирів Салезіанського згромадження східного обряду Української Греко-Католицької Церкви, яке покликане змінити підхід до управління Соціальним готелем й водночас нести духовні цінності його мешканцям.

Положення затверджено рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 07.12.2007р. № 1090 „Про затвердження Положення про комунальний заклад соціального захисту «Соціальний готель» із змінами від 11.12.2009р. № 1058.