Салезіяни запрошують молодь на чування до Духовно-відпустового Центру УГКЦ, с. Новосілки в кожну останню неділю місяця
  • Втр, 23/02/2016 - 11:30

Салезіяни запрошують молодь лютневі молодіжні нічні чування,

що відбудуться  в п’ятницю 26 лютого о 21.00 годині і закінчаться в суботу 27 лютого о 7.00 годині.

Салезіяни сповіщають і щиро запрошують молодь та молодіжні спільноти, в кожну останню п'ятницю місяця впродовж 2016 Ювілейного року, до Духовно-Відпустового центру УГКЦ - Святе, чудотворне джерело с. НОВОСІЛКА, що хоче стати в особливий спосіб Центром Духовності і паломництва для молоді та дітей, на цьогорічні молодіжні, молитовні, нічні чування:

«Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя»  Мт 5,7

Цьогорічні молодіжні нічні чування беруть за своє гасло два Євангельські вислови Нашого Спасителя: «Милосердні як Отець» (Лк 6,36), що є гаслом Ювілейного року Божого Милосердя, та «Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя» (Мт 5, 7), що є темою Світового Дня Молоді, який відбудеться в Кракові з 26 по 31 липня, цього року.

В цей Ювілейний рік Божого Милосердя, під час нічних молитовних чувань будемо роздумувати над ділами милосердя для душі і для тіла, щоб ставати, на прохання Святішого Отця Папи Франциска, «оазами милосердя»,  і мати відвагу бути милосердними у нашому щоденному житті.

Наші молитовні чування ми жертвуватимемо за мир і спокій в Україні, за наших воїнів, та за кращу долю нашого народу.

У нашому храмі Св. Мучеників Макавейських (Положення Ризи Пр. Богородиці),  Духовно-відпустового Центру с. Новосілки, учасники чувань мають велику нагоду, у цей Ювілейний Рік, перейти через «Двері Божого Милосердя», (які відповідно до декрету Митрополита Львівського Високопреосвященійшого Владики Ігоря були відкриті тут 13 грудня 2015 року), і отже мають також можливість отримати відпуст відповідно до визначених умов Святішим Отцем.

Початок нічних чувань в кожну останню п’ятницю місяця продовж 2016 року о 21.00 годині і завершення в суботу о 7.00.

 Зі Львова маршрутки із перехрестя вул. Стрийська - вул. Наукова (в напрямку Миколаєва), якщо маршрутка проїжджа, то виходити на зупинці с. Раковець.

Перша маршрутка в суботу зранку із Новосілки до Львова  о 7.30.

Чекаємо на Тебе на молитовних чуваннях в п’ятницю 26 лютого о 21.00 годині! Приєднуйся до нас!

Отці Салезіяни - Новосілка