Салезіянське Згромадження УГКЦ запрошує на Прощу та на Відпуст до Духовно-Відпустового Центру УГКЦ с. Новосілка
  • Втр, 05/07/2016 - 18:08

В СУБОТУ 9 ЛИПНЯ, 2016 РОКУ, з благословення  Митрополита і Архиєпископа Львівського Високопреосвщ. Владики Ігоря, у цей Ювілейний рік Божого Милосердя, з нагоди Відпусту і Храмового Празника на честь Положення Ризи Пр. Богородиці (15 липня), запрошуємо молодь і всіх бажаючих на  ІІІ–тю, одноденну молитовну пішу Прощу «Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя» до Духовно-відпустового Центру УГКЦ, с. Новосілка, Пустомитівського району: до Святого, Чудотворного Джерела і до Новосілецької Ікони Божої Матері.

Проща розпочнеться о 7.00 Божественною Літургією у Храмі Різдва Пр. Богородиці (проспект Червоної Калини, 70 - на Сихові, у Львові). 

З огляду на те, що в Духовно-відпустовому Центрі с. Новосілка, з нагоди Ювілейного року є відкриті Двері Божого Милосердя, прочани матимуть нагоду отримати ювілейний повний відпуст, виконавши умови приписані Церквою. Одними з таких умов є приступити до Святої Сповіді і взяти участь у Св. Літургії, та прийняти Св. Причастя. Зранку у Львові, в Церкві Різдва Пр. Богородиці буде можливість для прочан висповідатися, взяти участь у Св. Літургії і прийняти Святе Причастя. Інші умови, для отримання повного ювілейного відпусту, будуть виконані під час прощі.

Маршрут прощі: Львів: Храм Різдва Пр. Богородиці (проспект Червоної Калини, 70), район «Санта Барбара»,  с. Зубра, с. Жирівка, с. Вовків, с. Загір`я, с. Кугаїв, с. Підтемне, с. Раковець, і Духовно-відпустовий центр с. Новосілка.

Усі бажаючі з тих місцевостей де буде проходити проща, можуть долучитися до прощі.

Темою для роздумів під час прощі буде Боже Милосердя, та Діла Милосердя для душі і тіла.

В с. Новосілка відбудуться завершальні богослужіння, та благословення для прочан.

Завершення прощі о 21.00, для львів’ян буде можливість повернутися автобусом до Львова.

           

В  П’ЯТНИЦЮ 15 ЛИПНЯ, 2016 РОКУ запрошуємо всіх на Відпуст і храмовий празник Положення Ризи Пр. Богородиці у Духовно-відпустовий     Центр, УГКЦ, с Новосілка.

11.00  Архиєрейська  Св. Літургія і освячення води

Богослужіння очолить Преосвящ. Владика Володимир  (Груца)

єпископ-помічник Львівської Архиєпархії

17.00 Акафіст до Пр. Богородиці`