Салезіянський професор-бібліст завітає до Львова
  • Срд, 29/06/2016 - 14:35

Отець Джорджо Дзевіні, салезіянський професор-бібліст, вперше завітає до Львова. 1 та 2 липня він матиме семінар для духовенства, катехитів та усіх бажаючих, а також презентуватиме свою працю “Євангеліє від Марка”. Захід відбуватиметься у Львівській духовній семінарії Святого Духа та Патріаршому домі УГКЦ у Львові (вул. Хуторівка, 35). Щоб взяти участь  необхідно зареєструватися за тел.: 38 067 654 11 51.

Програма першого дня (1 липня) призначена для духовенства і проходитиме у приміщенні Львівської духовної семінарії. Цього дня відбудеться презентація книги о. Джорджо Дзевіні, а опісля відбудеться зустріч зі священиками та духовенством, а також «особиста молитва зі Святим Письмом».

Наступного дня (2 липня) у Патріаршому домі о. Джорджо презентуватиме свою працю для катехитів та всіх охочих. Тут також практикуватимуть молитовне читання Святого Письма.

Варто зазначити, що отець Джорджо Дзевіні є автором багатьох біблійних праць, що стосуються Нового Завіту, постійний коментатор недільних проповідей на різних каналах телебачення Італії і соціальних мереж, декан-емерит богословського факультету Папського Салезіянського університету в Римі, настоятель Салезіянського дому у Римі (Тестаччо). 

Біблійний семінар у Львові організовує Патріарша катехитична комісія УГКЦ спільно із Катехитично-педагогічним інститутом Українського католицького університету.

Віра Савран,

прес-служба Салезіян УГКЦ