Санремо стане також місцем проведення Фестивалю християнської пісні
  • Срд, 05/01/2022 - 17:06

Італійське місто Санремо, де починаючи від 1951 року проходить щорічний Фестиваль італійської пісні, стане місцем проведення також і Фестивалю християнської пісні, офіційним медіа-партнером якого виступає Радіо Ватикану - Vatican News.

Поєднати музику і спів з вірою і прославою Бога – такою є мета Фестивалю християнської пісні, що проходитиме від 3 до 5 лютого 2022 р. в італійському місті Санремо, в рамках всесвітньо відомого Фестивалю італійської пісні, що триватиме від 1 до 5 лютого. Офіційним медіа-партнером цього заходу, організованого у співпраці з місцевою дієцезією Католицької Церкви, виступає Радіо Ватикану - Vatican News. Керівник цієї медіа-структури Массімільяно Мінікетті зазначив, що поряд з літургійними відправами, інформацією та освітньо-виховними передачами, музика є одним із наріжних каменів їхньої програми.

«Наша мета полягає в тому, щоб нести світові Добру Новину, голос Папи, надію, дбаючи про те, щоб ніхто не залишився наодинці, і ми робимо це також завдяки музиці», – зазначив Массімільяно Мінікетті, додавши, що Радіо Ватикану вперше транслювало музику – кілька уривків симфонії Бетховена – 12 лютого 1931 року, відразу після першого в історії Папського радіоповідомлення Папи Пія ХІ в день інавгурації цього радіо.