Сара Пейлін: Америко, зупинись! Перестань вбивати дітей абортами! Закрий «Planned Parenthood»!
  • Нед, 02/08/2015 - 15:14

«Planned Parenthood» спіймали на гарячому. Вони в шоці від того, що ми в шоці ЩО нарешті стало явним. Розчленування дітей, витягання їх з лона матері мертвими і продаж частин дитячого тіла.

На відео записано як представники «Planned Parenthood» («Плановане батьківство» - пер.) хрумкають салат, попивають виноградний сік і безтурботно роздумують над тим, куди потратити свої заробітки. Більше вина? Швидкі авто? Це жахливі відео, і ми побачимо ще такі, де за милим застіллям доктор попиває, пояснюючи надрізи, розрізи і розчленування дітей для того, щоб взяти серце, яке щойно зупинили, легені, печінку… і все у найбільш вигідний спосіб. Просто такий собі звичайний робочий день.

Цивілізована нація не толерує такого. Навіть друзі, які наче досі підтримують «право» на аборт, відчувають відразу від цих одкровень індустрії абортів. Як написав мені один товариш, «це не те, на що ми погоджувались, коли казали, що аборти мають бути безпечними, легальними і  рідкісними. Не можу повірити, що це відбувається – торгівля частинами дитячого тіла».

Чи можете собі уявити яке обурення виникло б серед ліваків, якби це були частини тіла цуценят?

Яким чином походження «Planned Parenthood» і філософію його засновника можуть толерувати, навіть схвалювати і відзначати – і благословляти – представники лівого суспільства?

Ось як це жахіття почалось: на початку 20-го століття «прогресивний рух» був спійманий на расистській псевдонауці  під назвою «євгеніка». Основною ідеєю євгеніки було використання контролю над народжуваністю, абортами і селективним розмноженням для того, щоб відсіяти т.зв. «непідходящих» і створити «чистішу» людську расу. Ця жахлива ідея надихнула нацистів у їх злому намірі створити «вищу расу», і ця ненормальна одержимість призвела до Голокосту.

Однією із визначних лідерів цього руху євгеніки для очищення раси була засновниця «Planned Parenthood» Марґарет Сенджер. Вона вихвалялась своєю місією абортів, щоб зменшити кількість меншин і іммігрантів для того, щоб створити «чистішу», тобто білішу, расу. Вона хотіла зробити можливим «випуск і розведення кращих расових елементів» і «поступове придушення, виключення і зрештою знищення дефектних рас – тих людських бур’янів, які загрожували процвітанню найкращих квітів американської цивілізації». У своїх переконаннях вона була прихильницею вищості білої раси.

І ліваки вважають її героїнею. Замість того, щоб відкинути Сенджер і її ненависні, расистські ідеї, Гілларі Клінтон висловлює своє захоплення нею; президент Обама просить Бога «благословити» «Planned Parenthood». В статті «New York Times» закликають замінити Ендрю Джексона на 20-ти доларовій купюрі зображенням Сенджер.  «Planned Parenthood» доклав усіх зусиль для того, щоб обманути і прикинутись наче їх основи не є непривабливими, однак на цих основах вони стоять. Їх праця має на меті досягнути цілей, поставлених засновницею.

Знаючи про расистські переконання Сенджер, чому когось дивує, що 80% своїх абортативних клінік «Planned Parenthood» розмістив у районах, де проживають меншини? На своїй сторінці у Facebook я розмістила просте зображення , на якому з одного боку зображений прапор Конфедерації, а з іншого – символ «Planned Parenthood», а зверху запитання: «Чий символ минулого року вбив 90.000 темношкірих дітей?»

Наша нація намагається перегорнути сторінку трагічного розділу расизму, висловлюючи позицію, що #BlackLivesMatter (чорне життя важливе – пер.), тож чому наші податки субсидують організацію, яка базується на расизмі?

Америко, зупинись! «Planned Parenthood» щороку отримує понад півмільярда податкових доларів. За що ми їм маємо платити хоча б одне пенні? Вони ні не потребують, ні не заслуговують на ваші гроші, зароблені важкою працею, і які були передані цій жахливій організації поблажливими політиками, які тримають гаманець в руках.

І не вірте у нісенітниці, які «Planned Parenthood» розповідає про усілякі процедури, пов’язані із жіночим здоров’ям, які вони проводять. Вони просто скеровують жінок у інші заклади для проведення тих процедур, які вони зараз панічно намагаються приписати собі. Вони лише проводять операції абортів. Ось що вони роблять. І саме це підтримують ваші податки. Є безліч інших медичних закладів, які надають жінкам послуги мамографії, контролю над народжуваністю та інше. Багато з них роблять це безкоштовно, і тепер, як з індустрії абортів зірвалось прикриття, ми можемо почати підтримувати чудові спроби допомоги потребуючим батькам під час вагітності, яка для них є випробуванням. У «Planned Parenthood» вже більше немає потреби.

І з цього виникне рух, проникнутий духом усиновлення, із люблячим вихованням та добровільним наданням  необхідних ресурсів, щоб жодну матір не змогли переконати вбити її дитину для того, щоб полегшити життя. 

В цей час, коли багатьох у світі покриває негатив, розділення, безнадія і страх, це буде об’єднуючий рух, що даватиме справжню надію і справжню зміну тим, хто розуміє потворність расизму і гріх вбивства невинних. І це допоможе фундаментально відновити Америку.

Настав час закрити «Planned Parenthood». Скільки ще страшних доказів, скільки ще гидких відео, в яких пояснюють як розчленовувати дитину, ми повинні побачити, щоб зрозуміти: цивілізоване суспільство не приймає цього. Під час боротьби з рабством американці повстали, щоб змінити вчорашні нелюдські закони, які не вважали чорних американців «повністю людьми». Настав час нам повстати для боротьби за тих, кого деякі законодавці сьогодні не вважають «повністю людьми» – наших найменших сестер і братів в лонах матерів.

В минулому американці об’єднувались проти звірств у всьому світі, на які ми не посміли закрити очі, і ми казали: «Ніколи більше». Сьогодні в нашій батьківщині знову настав такий час.

Якщо сьогоднішній закон відображає позицію, що батьки заслуговують на право вирішувати чи їх ненароджена дитина житиме, чи помре, тоді вибір дати дитині жити також потрібно підтримувати.

Жінки з меншин є ціллю «Planned Parenthood», і багато з них хочуть дати своїм дітям життя. Їм потрібно в цьому допомогти. Аборт глибоко ранить і матір, і батька. Ця абсолютна істина потрохи виходить на світло, коли все більше жінок, включаючи навіть таких захисників права на вибір аборту як Нікі Мінай, Тоні Брекстон і Шерон Осборн, розповідають про біль і жаль з приводу їх рішення зробити аборт. Однак, вони знають, що зверху існує ласка і благодать, які можуть зцілити їх розбиті серця.

Нас усіх обтяжує жаль, однак цей тягар спадає, коли цей жаль ми усвідомлюємо перед Богом і віддаємо його Йому. Біль можна використати з доброю метою, щоб допомогти іншим не піддаватись відчаю, а прагнути другого шансу. Батьки, які пережили горе аборту, можуть підбадьорювати інших прийняти красу самовідданого ділення життям, про яке ніколи не жалієш.

Дійсно героїчною є др. Альведа Кінг. Йдучи слідами свого про-лайф дядька, вона бореться за справедливість, як це робив Мартін Лютер Кінг мол., знаючи наскільки руйнівним є сліпе прийняття абортів для темношкірого суспільства і для усієї Америки. Вони перемінила свій сум з приводу вчиненого аборту на дію, допомагаючи іншим обрати життя, навіть в умовах, далеких від ідеалу. Др. Кінг допомагає іншим перебувати в усвідомленні того, що Божа ласка дбає про все.

Ми можемо приєднатись до неї і допомогти виправляти помилки абортів. Робота зараз полягатиме у побудові автентичної культури прийняття і співчуття, яка супроводжуватиме жінку у важкі часи. Замість того, щоб змушувати їх відчути себе слабкими, залежними і нездатними пройти період 40 тижнів вагітності, ми можемо переконувати їх продовжувати працювати, навчатись чи виховувати їх інших дітей. Тобто пропонувати їм справжній вибір, а не штовхати до аборту – наче їх ненароджені діти є нічим більшим, ніж «людськими бур’янами», як їх називала Марґарет Сенджер, і чиї дрібні частинки розривають на куски і продають тим, хто запропонував «Planned Parenthood» найвищу ставку.

Так, з цього виросте об’єднуючий рух; повага до усіх рас, сила жінок  і любов до життя зроблять його прекрасним.

Губернатор США Сара Пейлін для «Life Site News»