Селін Діон завдячує життям священику
  • Срд, 28/05/2014 - 01:16

Зовсім мало бракувало для того, щоб світ ніколи не почув прекрасних голосів канадійської співачки Селін Діон та італійця Анреа Бочеллі.

Мама Селін Діон була вагітна 14-тий раз і подумувала над тим, щоб зробити аборт. На щастя, вона поговорила із священиком своєї парафії. Отець переконав її зберегти життя дитини. «Мама перейшла до звичайного режиму від свого замішання, не тратила часу на саможаль і сильно любила мене, як свою останню дитину. У певному сенсі я завдячую життям цьому священику» - сказала співачка під час одного інтерв’ю.

Міг не народитись також Анреа Бочеллі. Під час вагітності його мама потрапила до лікарні з апендицитом. Лікарі переконували її, що аборт стане для неї найкращим рішенням, бо дитина може виявитися неповносправною. Вона відмовилась.

«Можливо, я упереджений, - усміхається Бочеллі,- але можу сказати, що це був добрий вибір. Сподіваюсь, що це додасть відваги багатьом мамам у важкій ситуації, життя яких є складним, але які хочуть зберегти життя своїх дітей» - додав музикант.

Ось Андреа Бочеллі розповідає свою історію:

А це Діон і Бочеллі разом співають пісню «Молитва» (The Prayer):

За матеріалами: wiara.pl