Сенатори, які голосували проти припинення фінансування «Planned Parenthood», отримали фінансову підтримку від організації
  • Пон, 24/08/2015 - 00:43

Схоже, що багато американських законодавців отримали «взятку» від «Planned Parenthood» перед голосуванням припинення фінансування організації. Дослідження показало, що 45 з 46 сенаторів, які голосували проти припинення фінансування організації, нещодавно отримали грошові пожертви від «Planned Parenthood».

Проект закону про припинення фінансування «Planned Parenthood», запропоновваний сенатором Джоні Ернстом, не вдалося утвердитися в Сенаті - забракло всього сім голосів із 60 необхідних. "Кроваві гроші" передавала політикам організація «Planned Parenthood», яка забезпечила собі півмільярдове фінансування.

Після дослідження обставин, Крісті Бартон Браун із Live Action виявив, що «сенатор Ангус Кінг був єдиним, хто проголосував «проти», не бравши гроші від «Planned «Parenthood»», як стверджує Infowars.

«Для того, щоб фінансувати майже кожного демократа в Сенаті США, який проголосував проти зменшення фінансування Planned Parenthood, Фонд Planned Parenthood Action (PPA) і Planned Parenthood Votes (PPV) витратили $ 1.609.498. Приблизно 2/3 такої суми витратили протягом 2012 року» - із записів Брауна.

«Planned Parenthood» витратила набагато більше мільйонів на рекламній кампанії в 2012 році. Понад 80 відсотків цих коштів було витрачено на підтримку кампанії президента Обами проти Мітта Ромні.

«Коли «Planned Parenthood» витрачає 12 мільйонів на фінансування цих сенаторів і президента, то не дивуймося, що багато керівників уряду постійно кажуть неправду про аборти,» -  продовжує Браун.

«Planned Parenthood», здається, використовує корпоративні ЗМІ, де захоче. Багато організацій ЗМІ мають глибокі зв'язки з «Planned Parenthood», за словами Йосипа Шеффера із католицького онлайн- журналу.

«Шеффер зазначає, що власники газети USA Today та кількох інших великих газет отримують фінансову підтримку від «Planned Parenthood». До інших спонсорів відносяться газети San Jose Mercury News, Yahoo, The New York Times та Amazon.com,» згідно інформації Infowars.

«Деякі ЗМІ були настільки нахабні у своїй підтримці «Planned Parenthood», що на сайтах місцевих філій їх зазначили як спонсорів.» Шеффер зазначає.

За матеріалами: Catholic Online