У Гарнізонному храмі відбувся Чин вмивання ніг учасникам АТО
  • Чтв, 09/04/2015 - 13:31

У Страсний четвер, 9 квітня 2015 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла Преосвященніший владика Михаїл, єпископ Сокальсько-Жовківський УГКЦ, здійснив Чин умивання ніг учасникам АТО. Серед них були військовослужбовці ЗСУ, поранені бійці які проходять курс лікування у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, Прикордонної служби, Національної гвардії, Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного та волонтери. У Великопосному богослужінні  взяв участь о. Степан Сус – Голова Центру Військового Капеланства та настоятель Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла ЛА УГКЦ, а також військові капелани та священнослужителі храму.

На завершення богослужінь Страсного четверга о. Степан подякував владиці Михаїлу за візит до храму та спільну молитву на передодні празника Христового Воскресіння.

Пригадуємо, що Чин вмивання ніг здійснюється у Церкві в пам’ять новозавітньої події, в якій Ісус Христос умивав ноги своїм апостолам. Також сьогодні Церква святкує День Священства.