Сестри служебниці в Римі відсвяткували низку ювілеїв
  • Втр, 14/02/2017 - 10:22

11 лютого 2017 року в Генеральному Домі Сестер Служебниць в Римі відбулося свято духовної радості, подяки Богові - Ювілеї Богопосвяченого життя с. Терези Слота, СНДМ, Генеральної Настоятельки та с. Юлії Бойчук, СНДМ, Генеральної Дорадниці.

Привітати Ювілянток із 50 річницею, на запрошення Генеральної Заступниці Згромадження с. Марти Козак, СНДМ, прийшли високоповажні гості: владика Діонісій Ляхович, Апостольський Візитатор для греко-католиків в Італії, владика Іриней Білик, канонік Папської Базиліки Санта Марія Маджоре, о. Генезій Віомар, ЧСВВ, Протоархимандрит та отці-радники, о. Роберт Лисейко, ЧСВВ, духовник Папської Колегії Святого Йосафата, с. Ліда Савка, ЧСВВ, Головна Заступниця та сестри-дорадниці, с. Ріта Балдо та сестри-катехитки, о. Марко Семеген, Голова Товариства "Свята Софія", о. Андрій Солецький, Голова Секеретаріату Блаженнішого Святослава в Римі, о. Дмитро Квич, віце-парох Парафії Святих Сергія і Вакха, Сестри Служебниці, які працюють в Папських Колегіях в Римі, п. Таня Шуфлин, асоціатка Згромадження ССНДМ, п. Владо Лаврик.

Після привітань всі разом молилися Молебень до Божої Матері в наміренні Сестер-Ювілянток, який очолив владика Діонісій у співслужінні о. Генезія, ЧСВВ та о. Марка Семегена. Після молитви о. Андрій Солецький зачитав привітання від Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ. Владика Діонісй Ляхович від свого імені та від імені цілої Церкви в Італії подякував Ювілянткам особисто та в іх імені цілому Згромадженю Сестер Служебниць за служіння на теренах Італії. 

Цього дня не один раз лунало "Многая і благая літа" та багато чудових привітань та побажань, за які с. Тереза Слота, СНДМ, Генеральна Настоятелька та с. Юлія Бойчук, СНДМ, Генеральна Дорадниця щиро дякували всім присутнім.