Шабаш відьом у Москві. «Генеральна рада» російських відьом підтримує Путіна
  • Втр, 15/03/2022 - 14:38

Російська пропаганда стверджує, що близько 70% суспільства підтримує вторгнення Путіна на Україну. Попри такі оптимістичні дані, група росіянок, що займаються окультизмом, визнали, що їхній провідник потребує підтримки…

Головна чарівниця росії Альона Полін разом із близько ста жінок, що займаються чорною магією та поробленнями, висловили свою солідарність з президентом їх країни. «Нехай виявиться велика сила росії», - повторила кілька разів як загіпнотизована Альона, водночас висловлюючи на весь світ прокляття на ворогів російської держави, на що її «сестри» відповіли: «Істинно!». Після цього вона кинула свій шаль на портрет президента, що мало б означати його символічну охорону. Учасниці цієї події, що прибули з різних куточків країни для участі в події, яку транслювали на одному з російських телеканалів, охоче давали коментарі представникам різних ЗМІ.

Уся окультна церемонія тривала близько 20 хвилин і завершилась фізичним поєднанням усіх чарівниць, які – як потім пояснили – з’єднались руками і енергією, входячи в духовний зв’язок з самим Путіним – «православним царем чарівниць ХХІ століття», пише pch24.pl.

Тож, дорогі читачі, витриваймо в молитві, бо ця новина є черговим підтвердженням того, що наша боротьба «не проти тіла й крови, а проти начал, проти властей, проти правителів цього світу темряви, проти духів злоби в піднебесних просторах. Ось чому ви мусите надягнути повну зброю Божу, щоб за лихої години ви могли дати опір і, перемагаючи все, міцно встоятися» (Еф. 6, 12-13).