Школa інновацій та соціального підприємництва
  • Втр, 11/04/2017 - 18:32

Комісія УГКЦ Справедливість і Мир спільно з Українською Соціальною Академією оголошує набір на Школу інновацій та соціального підприємництва.

Це програма, що втілюється в рамках стратегії соціального служіння Української Греко-Католицької Церкви, адже має на меті розвивати культуру соціальної відповідальності та соціального служіння на всеукраїнському та місцевому рівнях.

Місією Школи інновацій та соціального підприємництва є проголошення і втілення християнських цінностей та принципів суспільної етики на практиці. Впродовж програми учасники вчитимуться ціннісно-орієнтованих способів прийняття рішень, стратегій ведення соціально-відповідального бізнесу, а також інших стратегічних аспектів у підприємницькій діяльності. Складові навчальної програми Школи сприяють реалізації принципів християнського суспільного вчення — поваги до людської гідності, солідарності, субсидіарності та спільного блага — на практиці, а зокрема в підприємницькій діяльності, покликання до якої Церква вважає достойним і відповідальним.

Школа інновацій та соціального підприємництва побудована на методології змішаного навчання (онлайн та офлайн освіти) і навчання через практику. Це всеукраїнський проект, що цієї весни реалізується в Сумах та Луцьку.

Програму створено для молодих ініціативних людей: молодих підприємців, студентів магістерських програм та випускників ВНЗ, представників громадських організацій — тих, хто хоче своєю ідеєю змінити світ на краще.

Чому варто приєднатись?

·         Щоб знайти однодумців, які хочуть служити ближнім у потребі і змінювати світ на краще.

·         Щоб отримати знання з проектного планування та менеджменту.

·         Щоб отримати консультації фахівців та експертний супровід від ідеї до втілення.

·         Щоб позмагатись за базовий призовий фонд та 3 місяці безкоштовного консультування і праці в коворкінг-просторі.

·         Щоб взяти участь у Фестивалі бізнес-ідей у вересні і презентувати проекти інвесторам.

Більше інформації тут: http://sise_2017.tilda.ws/https://www.facebook.com/SISEprogram

Контактна інформація

info@social-academy.com.ua

тел. 068 931 01 21