Школи в Онтаріо вивісили ЛГБТ-прапори; учні на знак протесту не пішли на уроки
  • Пон, 22/05/2023 - 16:25

У канадійському штаті Онтаріо на будівлях шкіл вивісили веселкові прапори. Таким чином адміністрація шкіл хотіла висловити свою підтримку середовищу гомосексуалістів та постулатів ЛГБТ. Така акція не сподобалась значній частині учнів, які того дня масово залишились вдома та пропустили заняття.

Кампанія на підтримку ЛГБТ в провінції Онтаріо відбувається 17 травня – у «Міжнародний день проти гомофобії та трансфобії». Навчальні заклади хотіли в особливий спосіб виразити свою підтримку такому середовищу, тому й організували «прапор гордості ЛГБТ».

Однак виявилось, що не усі учні радо сприйняли таку ініціативу. Тисячі учнів вирішили висловити свій протест, тому не прийшли в цей день до школи. Найбільш помітною була відсутність 1/3 учнів початкової школи «Eagle Heights» в канадійському Лондоні.

Як повідомило анонімне джерело, у багатьох школах в цей день був дуже низький рівень відвідуваності, зокрема у початкових школах «Ashley Oaks», «Sir George Etienne Cartier», «Westmount» i «Sir Isaac Brock». В Arthur Ford Public School» були відсутніми 375 учнів. А в публічній школі «Wilfrid Jury» не прийшло на заняття 300 учнів.

Масовий протест учнів не сподобався місцевій владі, яка закликала уряд до «відкритої бесіди». «Як бачимо, існує велика проблема, яку слід вирішувати», - сказав очільник Федерації вчителів початкових шкіл в Онтаріо.

У свою чергу, глава ЛГБТ-групи «Oxford County Pride» сказав, що «онімів», коли дізнався про протест учнів та масову відсутність в школах.

Кампанію, яка поширювала ЛГБТ в школах, різко скритикував діяч pro-life Джек Фонсека із «Campaign Life Coalition». «Батьки сказали велике «НІ» вчителям, які промивали мозок їхнім дітям гомосексуальною і трансстатевою ідеологією», - сказав він. – «Ризик, що тебе назвуть в провідних ЗМІ «гомофобом» очевидно був менш важливим для цих люблячих батьків, аніж потреба вберегти безсмертні душі їхніх дітей від прийняття зла як добро, а добра – як зло».