«Шлях болю» у Вінницькому медичному коледжі
  • Втр, 23/04/2013 - 20:54

Переживаючи час Великого Посту, християни намагаються не тільки здійснити подвиг у стриманні від їжі, але й бути відкритими для ділання добрих вчинків. Доброю справою для душі ближнього, став виступ християнської молодіжної Спільноти «Я живу», що при парафії Покрова Пресвятої Богородиці УГКЦ м. Вінниці, з виставою «Шлях болю».

Цього разу глядачами були студенти – медики Вінницького медичного коледжу ім. М. Заболотного. Дійство відбувалося у четвер, 18 квітня, у приміщенні актового залу Коледжу.

Ініціативні та активні організатори – студенти І курсу фармацевтичного відділення разом з куратором п. Наталею Черкасовою, запросили спільно провести духовно-мистецький захід молодь та отців нашої парафії. А по-особливому приємно те, що до виступу також прилучилися і самі студенти-організатори заходу.

У теплій атмосфері та взаємодопомозі, створивши незабутній настрій, молоді серця несли пережиття страждань Ісуса та Марії. Вразили присутніх кадри з фільму «Страсті Христові», та розчула до сліз пісня «Марія» у виконанні талановитої студентки Коледжу.

Щиро дякуємо Ректорату Медичного коледжу за сприяння та можливість зустрічей отців нашої парафії зі студентами, які завжди проходять в теплій і домашній атмосфері.

Лоліта Мельничук,
катехит парафії

повідомив о.Теодосій Савчук