Шпиталь Шептицького співпрацюватиме з мерією Львова у час пандемії
  • Суб, 28/03/2020 - 14:40

У середу, 25 березня 2020 року, на Святоюрській горі відбулася зустріч Архиєреїв Львівської Архиєпархії, представників БФ “Шпиталь ім. Митрополита Андрея Шептицького” та міської влади щодо співпраці з мерією Львова у час пандемії коронавірусу.
Відповідно до угоди співпраці, яку обговорили на зустрічі, буде створено мобільні бригади швидкого реагування для консультування та виїзду на виклики до осіб з підозрою на коронавірус, проводитимуть психологічні консультації для медиків, а також буде забезпечено гаряче харчування для малозабезпечених.

В рамках проєкту організують мобільні бригади швидкого реагування, в яких медики і волонтери Шпиталю консультуватимуть людей, що мають погане самопочуття або підозри на коронавірус, але які не уклали угоду з сімейним лікарем, зокрема, ті, хто був за кордоном.

Ці бригади готові консультувати, приїжджати, і надавати допомогу. Така послуга буде доступна вже з вівторка, 31 березня. Гаряча лінія за тел. 0800 200 112 працюватиме в режимі робочого часу з 9.00 до 18.00 год.

Також спільно з міським терцентром для осіб похилого віку і спільно з міським центром соціальних служб Шпиталь ім. Андрея Шептицького забезпечуватиме гаряче харчування для найбільш потребуючих. Йдеться про комплексний набір на один день, в який входить сніданок, обід і вечеря.

А фахівці Центру психічного здоров’я БФ “Шпиталь ім. Митрополита Андрея Шептицького” здійснюватимуть психологічний супровід медичних працівників, які працюють в лікарнях, що прийматимуть пацієнтів з підозрою або хворих на коронавірус.