Швейцарці проголосували за легалізацію одностатевих шлюбів. Як це вплине на Україну?
  • Чтв, 30/09/2021 - 10:38

За попередніми результатами, виборці Швейцарії на референдумі підтримали одностатеві шлюби. Таку пропозицію підтримали понад 60% швейцарців, тож тепер країна приєднається до більшої частини Західної Європи, де такі шлюби вже дозволені.

Напередодні голосування церковні групи та консервативні політичні партії виступили проти цієї ідеї та заявляли, що вона підірве традиційну сім'ю.

Швейцарія дозволила одностатевим парам реєструвати партнерські відносини з 2007 року, але деякі права були обмежені.

Новий закон дозволить одностатевим парам усиновлювати нерідних дітей, а подружнім парам-лесбійкам народжувати дітей за допомогою донорської сперми.

Сценарій ЛГБТ по завоюванню країни

Як ми бачимо, скрізь політика ЛГБТ йде по одному сценарію: спочатку вимога так званої рівності прав та захист від дискримінації, який насправді перетворюється в репресивні закони, що забороняють критику збоченців під страхом штрафів та тюрми. Зараз в Україні якраз намагаються реалізувати цей етап (законопроекти №0931, №5488, Стамбульська конвенція).

Потім сексменшин просять, аби їм розширили їх права та дозволили аналог шлюбу ― партнерство. Паралельно іде потужна медійна кампанія, направлена на те, аби створити думку, що одностатеві шлюби ― це нормально, а усиновлення дітей гомосексуалістами ― це велике добро для дітей, а думка церков чи просімейних рухів ― це архаїзми, «скрєпи», «середньовіччя» і т. д.

Таким чином нівелюється вплив просімейних сил, і коли настає наступний етап, то до голосу церкви або просімейних організацій мало хто дослуховується.

Після цього або через референдум, як в Швейцарії, або простим рішенням суду ініціюється закон про легалізацію одностатевих шлюбів, усиновлення дітей, право на послуги сурогатного материнства та репродуктивних технологій для ЛГБТ.

Враховуючи зазначене, нині в Україні важливо всім просімейних силам максимально активізуватися, аби не допустити прийняття антисімейних законів №0931, №5488 та інших, що стоять у порядку денному Верховної Ради на цю осінь.

 

Докладніше про це йдеться у матеріалі Всеукраїнського Собору Верховна Рада може проголосувати до Нового року найнебезпечніші антисімейні та антихристиянські закони.