Сільвестр Сталоне публічно визнав Христа Спасителем
  • Чтв, 15/08/2013 - 11:30

Знаменитий актор і режисер, який асоціюється з іменами Джон Рембо і Роккі Бальбоа, навернувся до Христа. Таку інформацію повідомив на своїй сторінці у фейсбуці пастор Мігель Борис Коселєв. Повідомлення було опубліковано 5 серпня і вже через 10 днів було передруковано близько 100 тисяч разів.

Агентство НХМ подає текст цього повідомлення пастора Мігеля: «Відомий американський актор Сільвестр Сталлоне прийняв дуже важливе рішення у своєму житті. Він зняв новий фільм? Ні. Він віддав своє життя Господу Ісусу Христу і оголосив про це публічно кілька днів тому. Як би там не було, але дуже складно знайти будь-яку інформацію про це. От якби він оголосив, що він гей, усі мас-медіа та газети висвітлили б це в повну силу. А ось чому це повідомлення - про прийняття Ісуса своїм Спасителем - не стало топової новиною в ЗМІ. Тому що це не рейтингове, таке не прийнято повідомляти публічно, це політично небезпечно. Тому я вирішив повідомити про це тут у фейсбуці, тому що на Небесах велика радість з цього приводу. Давайте всі поділимося з іншими цією інформацією і будемо святкувати! Любимо тебе, дорогий брате Сільвестр! »

Варто зазначити, що і раніше Сільвестр Сталоне відрізнявся особливою симпатією до християнської віри. А на сайті телестудії CBN з'явилося відео, в якому Піт Робертсон бере інтерв'ю у знаменитого актора. Бесіда присвячена духовним пошукам і християнським мотивам у фільмі «Роккі» і в роботі самого Сталонне.

Актор, режисер і сценарист народився 6 липня 1946 року в Нью-Йорку. Знявся в безлічі бойовиків. За результатами на 2012 рік, загальна каса фільмів зі Сталлоне в якості актора склала 3,7 мільярда доларів (з поправкою на інфляцію). 12 червня 2011, за заслуги в популяризації боксу, був введений до Міжнародної зали боксерської слави.