Сім’я Боднаріу з’єднається: всіх дітей повертають додому
  • Втр, 07/06/2016 - 17:16

Пастор Крістіан Іонеску повідомив радісну новину про те, що сім'я Боднаріу з'єднується. «АЛИЛУЯ! СЛАВА БОГУ! Сім'я Боднаріу з’єднається!», повідомляє CNL.

Муніципалітет Норвегії Naustdal прийшов до згоди з Маріус і Рут Боднаріу про повернення додому всіх п'ятьох дітей, - повідомив він. - Ми дякуємо всім вам за вашу любов, підтримку, молитви і активну участь у возз'єднанні цієї сім'ї. Нехай Бог рясно благословить вас і віддасть вам за все, що ви зробили, щоб ця сім'я знову була разом ».

Нагадаємо, що дітей забрала від батьків норвезька соціальна служба Barnevernet в листопаді звинуватила батьків-пятидесятників  в «радикальному християнстьві  ідеологічній обробці» дітей. Потім батьків звинуватили у фізичному насильстві в сім'ї, яке виражалося, за словами співробітників Barnevernet, в покаранні дітей ляпасами, що в Норвегії суворо заборонено. Дітей (Еліана, 10 років, Наомі, 8 років, Матей, 5 років, Іоанн, 2 роки і Єзекіїль, 3 місяці) розділили і утримували в різних місцях. Майже через п'ять місяців, малюк Єзекіїль був повернутий батькам.

Ситуація з сім'єю Боднар викликала відгук серед християн в різних країнах.

Пастор Крістіан Іонеску зазначив, що зараз дуже важливо розуміти, що для Боднар настає

важливий період: діти повернуться додому і знову повинні будуть звикнути до перебування в сім'ї.