Скаути привезли Вифлеємське Світло миру в лікарні Львова
  • Пон, 23/12/2013 - 17:07

Вихованці Організації Українських Скаутів, представлені здебільшого 2-ю Дружиною Львівською ім. Княгині Ольги, принесли Світло Миру у лікарні Львова – його отримали не лише хворі, але й медики, які там працюють.

Про це повідомляє Організація Українських Скаутів.

20 грудня 2013 скаути передали Вифлеємське Світло медикам Львівської Обласної клінічної лікарні швидкої допомоги, де розповіли про історію його поширення. Того ж дня Вифлеємське Світло потрапило до Військово-медичного клінічного центру Західного регіону. Його особисто зустрічали полковник медичної служби, начальник  військового шпиталю Іван Михайлович Гайда та начальник приймального відділення, підполковник медичної служби Віктор Гнатів. Лампаду зі світлом з Вифлеєму встановили біля статуї Матері Божої, щоб пацієнти могли взяти його собі по домівках, коли одужають.

Далі Вифлеємське Світло скаути понесли в Львівську обласну клінічну лікарню, де його прийняв молодий лікар Віталій Петров. Звідти його рознесли в каплички всіх інших відділень мед закладу.

З Львівської обласної клінічної лікарні скаути понесли Світло у Львівську обласну  дитячу клінічну лікарню «ОХМАТДИТ». Прийняв його тут заступник головного лікаря Іван Семків та заступник головного лікаря з медсестринської роботи Ірина Бас. Потім українські скаути занесли в Психо-неврологічний диспансер де розповіли про мандрівку Вифлеємського Світла, а звідти – у Львівський геріатричний пансіонат (будинок престарілих).

Джерело: http://vgolos.com.ua