Скверна справа на поважному сайті BBC
  • Чтв, 03/09/2015 - 15:24

Ті, хто думають, що тзв. СКВЕРНА СПРАВА є ділом рук тільки активістів, ГЛИБОКО ПОМИЛЯЮТЬСЯ. Сьогодні дану справу порушило дуже поважне інтернет-видання BBC. Спробуйте щось написати і опублікувати на цьому сайті. Побачите, що не все так просто. Повторюся для тих, хто ще не зрозумів: у Львові екпериментується модель післявоєнної України. Якщо вона пройде, її автоматично перенесуть на інші міста. Чим особливий Львів? Тут сильними факторами впливу є ЦЕРКВА, а точніше УГКЦ і ПАТРІОТИ. Це є самі ті фактори, які не вписуються у сучасні "європейські" правила. Отож, з ними потрібно щось зробити.

Якщо не можна їх зліквідувати, тоді потрібно похитнути їх авторитет. На разі проти Церкви використали памятник митрополиту Андрею. Саме його встановлення стало причиною для того, щоб показати, що Церква є відсталою. Оскільки молоде покоління є проти. Як символ молодого покоління просто банально використано УКУ, за що мені дуже шкода. Наступним кроком будуть журналістські розслідування відносно морально-етичних справ поодиноких священиків і єпископів. Це за логікою повинно буде вдарити ще більше у авторитет Церкви. Але, нічого! Церква вистояла ще не такі часи. А очищення, воно завжди потрібне! З нами Бог! Але, щоби Його побачити, відкрийте очі!

Ось Вам посилання!

P.S.

Після публікації ось цього мого допису, друзі-журналісти справжні християни підказують мені, що автором ось цієї статті є студент чи випускник Школи Журналістики УКУ. Мені вже бракує слів! У статті перекрученнями аж зашкалює. Як священик у сумлінні зобовязаний звертатися до проводу Церкви, щоб нарешті визначив, чи ця сумнівна інституція Школа журналістики є УКУ чи не є УКУ.

о. Юстин Бойко, студит