Служіння в армії
  • Втр, 22/04/2014 - 19:25

Благословенний та унікальний час в Україні. Для багатьох цей час тривоги та переживання за долю нашої Країни. Всі ми спільно молимося та возносимо свої молитви до Господа за мир для України та щасливе і радісне життя для нас і наших дітей.

Але, коли є переживання та проблемі – ми більше активізуємося в духовному плані – більше молимося, більше служимо та проповідуємо Євангелію всьому світу. Велика подяка церквам, місіям, організаціям та всім не байдужим до благовіст’я та служіння людям.

21 квітня 2014 року Південне Регіональне Біблійне Товариство Україні, спільно з церквами ХВЕ, ЕХБ, Харизматичних церков – відвідали військові частини в приграничній та напруженій частині нашої Країни – Херсонська область.

Разом з представниками церков, у нас була можливість привітати солдатів та офіцерів зі Святом Великодня, та підтримати добрим Словом хлопців, які вже довгий час не були вдома, знаходячись на службі в Українській армії. Також була можливість офіцерському составу, ми подарували Біблії.

Хочеться наголосити та подякувати нашім солдатам за теплу зустріч, за їхню відданість та служіння народу України,  а також передати вітання всім хто підтримує духовно та матеріально!

Джерело: http://ukrbs.org