Соціальні медіа-гіганти планують придушувати свободу слова в Європі?
  • Птн, 10/06/2016 - 02:24

Провідні компанії – власники гігантських соціальних мереж Facebook, Twitter, Google, Microsoft домовились із Європейською комісією про створення кодексу поведінки в Інтернеті, який заборонить вживання так званої мови ненависті в інтернет-просторі, інформує pro-life сайт «LifeSite».

Pro-life активісти та консерватори уже зараз б’ють на сполох. Оскільки домовленість меді-гігантів та Єврокомісії не ґрунтується на жодному законі, то існує серйозна загроза, що ця домовленість стане інструментом придушення свободи слова в інтернет-просторі. Дехто з консервативних політиків вбачає у цьому спробу Єврокомісії у незаконний спосіб за допомогою власників соціальних мереж цензурувати Європейський континент.

Закони про так звану мову ненависті у деяких європейських країнах уже стали причиною атак ЛГБТ-лобі та лібералів на багатьох християнських та консервативних лідерів, які виражають свою незгоду із накиданням суспільствам гендерної ідеології, одностатевих «шлюбів», абортів, евтаназії і т.п..

Останній гучний випадок - напади ЛГБТ-лобі на Архиєпископ Валенсії Антоніо Канісарес Ловера через звертання уваги на небезпеку «ґей-імперії» та що він відважився говорити про небезпеки гендерної ідеології.