Відбулася проща-чування до ікони Галицької Богородиці, що в Крилосі
  • Птн, 13/05/2016 - 10:51

Вже вп’яте, цьогоріч відбулася проща-чування до ікони Галицької Богородиці у храмі Успіння Пресвятої Богородиці, що у с. Крилос.

Це паломництво зібрало прочан з різних куточків Архиєпархії, паломників які бажали зустрічі з Милосердним Отцем через заступництво Богородиці.

Молитовні чування очолив Єпископ помічник Івано-Франківської Архієпархії Преосвящений Владика Йосафат. Як і завжди чування були насичені різноманітніми молитвами, піснями – прослави, які проводили спільноти. Звучали духовні науки о. Олексія Саранчука, братів – семінаристів. Координував чування віце-ректор ІФДС о. ліц. Олесь Будзяк, а брати-семінаристи через спів прославляли Бога під час Вечірні, Молебню до Богородиці та Архиєрейської Літургії, на якій Преосвященний Владика поділився своїми духовними роздумами про євангельске читання, у якому євангелист Лука розповідає про чудесний улов риби апостолами на слова Христа. Владика зокрема наголосив: «Як апостоли повинні були діяти спільно, злагоджено не індивідуально, а запрошуючи інших, так і ми повинні  діяти спільно, утворюючи справжню спільність Христових учнів».

Чування завершилося уділенням Архиєрейського благословення та повним відпустом з нагоди Надзвичайного Року Божого Милосердя.