Сорос хоче «приборкати» християн-членів Верховного суду США
  • Птн, 08/07/2022 - 13:19

Один із головних промоутерів радикального лібералізму Джордж Сорос висловив занепокоєність нещодавнім рішенням Верховного суду США, яке дозволяє штатам захищати життя ненароджених дітей.

Сорос опублікував на ресурсі Project Syndicate статтю «Атака на демократію у США», сповнену нарікань на християн-членів Верховного суду, яких він вважає «крайньо правими екстремістами».

Сорос називає впливових американців, які захищають норми природного закону, «внутрішніми ворогами». Він закликає бачити в консерваторах-християнах ще більшу загрозу для США, ніж її становить комуністичний Китай та путінська Росія («But the threat to the US from the domestic enemies of democracy is even greater»).

Відштовхуючись від нещодавнього рішення Верховного суду, яке скасувало рішення у справі «Роу проти Вейда» і тим самим завдало удару по індустрії абортів, Сорос залякує своїх читачів перспективами подальших обмежень розпусти, «одностатевих шлюбів» та інших речей, продиктованих ЛГБТ-ідеологією. Також він висловлює побоювання, що Верховний суд буде протидіяти тоталітарним тенденціям, спрямованим на позбавлення американців права на зброю.

Сорос стверджує, що «існує лише один спосіб приборкати Верховний суд» – позбавити Республіканську партію посад шляхом виборів. При цьому він нарікає, що республіканці спромоглися значною мірою убезпечити себе від поразки на виборах. Йдеться про ряд місцевих законів та судових рішень, які самі республіканці позиціонують як такі, що спрямовані на недопущення фальсифікацій під час виборів (які були дуже масовими під час останньої президентської кампанії).

«На щастя, я не один, хто стверджує, що виживання демократії в США знаходиться під серйозною загрозою, – підсумовує свою статтю Сорос. –Американська громадськість була схвильована рішенням про скасування Роу. Але люди повинні визнати це рішення таким, яким воно є: частиною ретельно розробленого плану перетворення США на репресивний режим, особливо проти жінок, незважаючи на руйнівні наслідки. Ми повинні зробити все можливе, щоб цьому запобігти».

Крім тексту Сороса на PS з’явилися інші матеріали, які очорнюють рішення щодо абортного законодавства, а також звинувачують членів Верховного суду у «релігійному радикалізмі».

Джерело: Політична Теологія