Спікер Палати представників Конгресу США: Ми мусимо стати в обороні нашої віри
  • Срд, 18/05/2016 - 13:15

Виступаючи на Національному католицькому молитовному сніданку (США), спікер Палати представників американського Конгресу Пол Райан закликав учасників до активної позиції у питаннях збереження свободи віросповідання в США: «Ми зобов’язані стати в обороні нашої віри». Про це інформує pro-life сайт «Life Site».

«Хоча релігійна свобода в Америці зараз знаходиться під серйозною загрозою, я переконаний, що її буде повернуто, бо на даний момент у цій країні зростає потреба у вірі», - висловив своє переконання американський законодавець. Цитуючи св. Тому Аквінського Пол Райан зауважив, що в яких обставинах би людина не знаходилась вона все одно потребує Бога, бо Бог є кінцевою метою людського існування – «Ми всі відчуваємо самотність на якомусь рівні. Ми всі відчуваємо відділеність від Бога. І тільки навернення до Нього приносить на втіху й зцілює нас».

Пол Райан зазначив, що кожна людина без Бога відчуває духовну порожнечу, яка має бути заповнена і цілковито є недостатнім підняти зарплати і дати людям робочі місця, потрібно заповнити цю духовну порожнечу.

Спікер Палати представників також зазначив, що йому доводилось спілкуватися з людьми, які перемогли наркоманію і майже всі вони свідчили, що причиною їхньої наркоманії була духовна порожнеча, відчай, спустошення. Але перемогу над цим злом вони називали дією Бога у своєму житті.

«Кожне добро у нашому житті – це робота Бога. Це Його милість працює у нас в середині. І коли ми це розуміємо, це приводить до втрати гордості й відчаю. Не існує інакшого способу змінити на краще своє життя, як тільки прийти до Господа» - завершив свій виступ Пол Райан.