Спільна поїздка капелана і батьків загиблих військових до музею в Радомишлі
  • Суб, 21/10/2017 - 09:36

У четвер, 19 жовтня 2017 року, військовий капелан о. Любомир Яворський, заступник керівника Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ, з батьками загиблих військових побував у музеї в Радомишлі. 

“З батьками, які втратили своїх синів на сході України відвідали музей у Радомишлі. Ми, капелани, завжди поруч зі своїми військовими і навіть, коли уже їх немає, ми залишаємося поруч з їхніми рідними. Дякую Богу, що можу бути поруч!!!”, – розповідає про зустріч отець Любомир Яворський.

“Сьогодні додаю фотографії з багатьма хорошими людьми. На жаль, нас познайомило і об’єднало спільне горе. Ця війна забрала у нас найдорожче…. Але, незважаючи ні на що, вони прекрасні, позитивні, відкриті Люди! Ми провели чудовий осінній сонячний день в затишному місті Радомишль. Відвідали музей, насолодилися осіннім сонечком. Отримали багато тепла один від одного і від людей, які організували і провели для нас цей захід”, – ділиться враженнями пані Наталя Дубчак, мати Олександра, який загинув в зоні бойових дій.

Пані Наталя від імені всіх батьків, що разом провели цей час, висловила подяку всім, хто долучився до організації екскурсії до замку в Радомишлі для батьків, які втратили своїх синів на війні на Сході України.  А зокрема, парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ м. Ірпінь та отцю Мирославу Латиннику, мешканцю міста і громадському діячу Ігорю Найді,  Департаменту військового капеланства УГКЦ і отцю Любомиру Яворському, військово-медичному капелану отцю Віталію Воєці та Комісії у справах душпастерства охорони здоров’я Київської архиєпархії, меценату Ользі Богомолець. “Завдяки зусиллям багатьох людей ми просто були щасливими….”, – говорить пані Наталія.