США хочуть ввести санкції щодо китайських комуністів через індустрію органів живих людей
  • Чтв, 30/03/2023 - 23:39

Республіканець Кріс Сміт заявив, що «щороку, під час правління генерального секретаря Сі Цзіньпіна та його Китайської комуністичної партії (ККП), вбивають живцем від 60 до 100 тисяч молодих жертв - віком в середньому 28 років, щоб вкрасти їхні внутрішні органи.

Під час голосування з результатом 413 «за», 2 «проти», Палата представників у понеділок прийняла законопроект HR 1154, що активує заходи супроти жахливої індустрії ККП із вилучення живцем органів у молодих людей та таким чином жахливо вбиваючи їх.

Серед цільових груп - ті, хто практикують Фалун Гонг, уйгури та інші представники центральної Азії, яких комуністичний режим утримує в концентраційних таборах. 

Для того, щоб стати законом, прийнятий у США законопроект повинен бути прийнятий в Сенаті та у Білому Домі.

Наводячи жахливу статистику, Кріс Сміт зазначив, що «ці злочини проти людства є немислимими». Він уточнив, що найчастіше жертвами стають уйгури - геноцид яких триває з боку Сі Цзіньпіна,- та Фалун Гонг, які практикують тиху медитацію та фізичні вправи і тому мають винятково добре здоров‘я, а їхні органи є особливо бажаними. Комуністична партія оголосила їх «злим культом», тому вони є дуже «підходячими» для різанини.

Реціпієнтами цих органів стають пристарілі представники вищої ланки Комуністичної партії Китаю. Минулого року стало відомим зізнання одного китайського лікаря, який розповів як під тиском поліції проводив пересадку органів з тіла ув‘язненого, який виявився живим і просто перебував у стані шоку, інформує LifeSiteNews.