Суботня кухня: готуємо деруни на бляті
  • Нед, 27/09/2015 - 01:54

У цьому випуску “Суботньої кухні” о. Віталій Барабаш завітав у гості до товариства “Родинне дерево”. Члени товариства покажуть та розкажуть як готувати деруни на бляті.

Для приготування цієї страви Вам знадобляться: картопля, мука, морква, яйця, цибуля, часник, сметана, масло, білі гриби, сіль, перець.

Продовжуємо вікторину від СУБОТНЬОЇ КУХНІ. Запитання вікторини:
– Чому на гербі Холмщини ведмідь білого кольору?
– Як на Лемківщині називали деруни?
Хто перший напише правильну відповідь у коментарі або не e-mai: kvest.in@ukr.net отримає корисний подарунок від СУБОТНЬОЇ КУХНІ та товариства “РОДИННЕ ДЕРЕВО”.

Отож, зичимо цікавого перегляду та смачного!