Суботня кухня: готуємо «Качку ювілейну»
  • Суб, 03/10/2015 - 12:51

Цей випуск програми “Суботня кухня” є особливий, адже у нас маленький ювілей – інформаційному порталу “Золочів.нет” виповнилося 5 років.

З нагоди ювілею о. Віталій Барабаш приготував «Качку ювілейну».  Для приготування цієї страви Вам знадобляться: качка, рис, яйця, гриби, цибуля, морква, фарш, зелень, сіль та спеції.

Окрім цього, під час сьогоднішньої програми оголошено переможців вікторини, що першими дали вірні відповіді на питання про деруни та білого ведмедя. І подарунки від “Суботньої кухні” та “Родинного дерева” отримують Оксана Сербан та Андрій Сенчакевич.

Отож, зичимо цікавого перегляду та смачного!