Суботня кухня: готуємо запеченого оселедця із гарніром
  • Суб, 06/02/2016 - 12:34

У цьому випуску програми о. Віталій Барабаш розповість Вам як приготувати запеченого оселедця із гарніром.

Для приготування цієї страви Вам знадобляться: оселедець морожений, морква цибуля, горошок, рис, олія, сіль та спеції.

Запрошуємо вас надсилати рецепти своїх страв на kvest.in@ukr.net , аби ми могли їх втілити у програмі. Окрім цього ми готові прийняти ваше запрошення на вашу кухню і ми з вашою участю знімемо новий випуск програми “Суботня кухня”.  Рецепти, які будуть відзняті у програмі відзначимо подарунками. Отож, чекаємо на ваші пропозиції та відгуки.