Суддю окружного адмінсуду спіймано на сприянні сектантам Догнала
  • Втр, 12/11/2013 - 14:25

Парафіяни Гарнізонного храму святих апостолів Петра та Павла продовжують боротися із сектою догналівців.

Під час протистояння між вірними УГКЦ та сектою Догнала випливають прізвища високопосадовців пов'язаних із цією сектою.

Однією з таких постатей, ймовірно є суддя Львівського Окружного адміністративного суду - Володимир Кравчук, зазначають Тарас Лозовський, виконувач обов'язків голови ГО "Центр Студентського Капеланства".

19-го січня 2010-го року він був головою суду у справі відмови Державного комітету України у справах національностей та релігій у реєстрації статуту об'єднання “Українська Правовірна Греко-Католицька Церква». Під його керівництвом суд зобов'язав державний комітет зареєструвати статут цієї церкви.

20-го вересня пан Кравчук був у складі суду, який розглядав обмеження права на проведення масових заходів за позовом виконавчого комітету Львівської міськради до Контемплятивно-адораційного монастиря Сестер Василіанок під покровом св. Пророка Іллі, Громадської організації «Центр Студентського Капеланства».

Суд постановив "Позов задовольнити частково. Заборонити Громадській організації «Центр Студентського Капеланства» проводити з 22 вересня та щонеділі до кінця 2013 року в період з 10:00 до 14:00 масові заходи під стінами Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла на вул. Театральній, 11".

Джерело: http://lvivexpres.com