Священик Івано-Франківської Архієпархії став новим членом Національної Спілки Журналістів України
  • Втр, 19/12/2017 - 12:36

У суботу, 16 грудня, голова обласної Спілки журналістів Лілія Боднарчук і секретар Національної спілки журналістів України, відповідальний секретар обласного журналістського осередку, Заслужений журналіст України Вікторія Плахта вручили квиток члена НСЖУ священику Івано-Франківської Архієпархії о. Івану Стефураку.

 

Вручення відбулося під час 5-го турніру Пам’яті президента Асоціації спортивних журналістів Прикарпаття Ореста Олексишина. Про це йдеться на Facebook сторінці Івано-Франківської обласної Спілки журналістів НСЖУ.

 

Довідка. о. Іван Стефурак після 15-річного перебування в Італії нещодавно повернувся до праці в Івано-Франківську. В Римі о. Іван закінчив Факультет і захистив кандидатську дисертацію із суспільних комунікацій та журналістики при Папському Салезіанському Університеті.

 

З 2009 року він виконував служіння секретаря Апостольського візитатора для українців греко-католиків в Італії та Іспанії Владики Діонісія Ляховича, а з 2013-го також поєднував посаду головного редактора християнського часопису українців в Італії «До Світла». В Івано-Франківську з благословення Архієпископа і Митрополита Володимира Війтишина о. Іван призначений заступником головного редактора видавництва та газети «Нова Зоря».