Священик УПЦ МП вважає Блаженнішого Любомира Гузара "кровожерливим"
  • Срд, 13/08/2014 - 20:37

Священик УПЦ МП Андрій Ткачов дав інтерв’ю російському сайту «Рravda.ru». Цей священнослужитель московського православ’я уже уславився тим, що в часі Майдану 2013-2014 проклинав майданівців. На сьогоднішній момент цей клирик УПЦ МП перебуває в Росії, куди він утік після перемоги Революції гідності.

Цей проклинатель майданівців у священичій рясі заявив, що позиція Блаженнішого Любомира Гузара стосовно потреби оборони України перед російською агресією є «кровожерлива». Після цього брутального нападу на одного з духовних лідерів України, прот. Ткачов звинуватив УГКЦ у заливанні України кров’ю.

На думку представника УПЦ МП в Україні триває громадянська війна, яка є також і війною релігійною. Окрім цього священик УПЦ МП назвав теперішню владу в Україні бандитською, якій УПЦ МП «кіста в горлі». Може здаватися неймовірно, але цей фанатичний проповідник «русского мира» побачви уже повний розпад України да «на Закарпатті – одне, на Чернігівщині інше, на Сумщині – третє, а в Галичині – четверте, нема ніякої єдності».