Священика та трьох жінок арештували у Вашингтоні за спробу переконати жінок не робити аборт
  • Втр, 29/05/2018 - 12:43

Священика та трьох жінок, котрі в рамках акції «Порятунок червоної троянди» на території абортативного центру хотіли вмовити вагітних жінок не робити аборт, заарештувала поліція.

Отець Фіделіс Мосцінскі та ще троє жінок увійшли до абортативного центру вранці 26 травня, несучи червоні троянди, щоб запропонувати підтримку матерям, які запланували вчинити аборт над своїми ненародженими дітьми. Ззовні приміщення центру стояло близько 15 осіб, котрі в рамках мирної акції тримали транспаранти і молились в намірі успішної акції порятунку.

В рамках цієї акції, учасники, що заходять всередину абортативного центру, тихо розмовляють з матерями в кімнаті очікування, пропонуючи свою підтримку та даруючи їм червоні троянди як символ життя.

Як інформує LifeSiteNews, працівники абортативного центру викликали поліцію, яка вивела з приміщення священика і трьох жінок, забравши їх до поліцейського відділку. Отця Фіделіса, котрого вже арештовували під час попередньої акції «Порятунку червоної троянди», відпустили через кілька годин, повідомивши про необхідність з’явитися в суді.

Нагадаємо, що акцію «Red Rose Rescue» започаткувала канадійська активістка Мері Воґнер, котра провела п’ять років у в’язниці за її мирні спроби вберегти жінок і їх дітей від насильства аборту. Після виходу з в’язниці Мері Воґнер продовжила свою діяльність в Торонто. На даний час її чекає судове слухання 12 липня.