Святий Миколай для в’язнів Львова
  • Чтв, 26/12/2013 - 18:00

У багатьох із нас свято Миколая асоціюється із запахом солодких мандарин, шелестом обгорток від цукерок, омріяними подарунками, дотиком чогось таємничого та здійсненням заповітних дитячих мрій. Однак це свято - це нагода принести радість не лише дітям, а й подарувати частину тепла тим, хто найбільше цього потребує та чиє минуле, можливо, було зовсім не казковим.

Серед таких людей є і ті, котрі перебувають в місцях позбавлення волі. Вже традиційною стала акція «Святий Миколай для в’язнів”, яку проводиться на парафіях, де служать отці редемптористи. Завдяки щедрим пожертвам парафіян святитель Миколай зміг завітати у виправні заклади м. Львова і цього року. 19 грудня після святкової Літургії, яку очолив о. Тарас Мирка та невимушеного спілкування з братами редемптористами, подарунки отримали ув’язнені Львівської виправної колонії № 30. Не оминуло свято і тих, хто перебуває у Львівському слідчому ізоляторі, адже подарунковим наборам  мали нагоду радіти неповнолітні та господарська обслуга.

Нехай милосердний Господь щедро винагородить всіх, хто долучився до благодійної акції та наповнить своєю радістю і миром серця тих, хто перебуває в місцях позбавлення волі.
 
с. Оксана (Пелех), МНІ

Джерело: http://prison-pastoral.blogspot.com