Святий Миколай завітав до дітей «Міст Надії» у Львові
  • Пон, 18/12/2017 - 12:40

16 грудня 2017 року у Провінційному домі Благовіщення Божої Матері Сестер Служебниць у Львові відбулося свято св. Миколая для соціально-незахищених дітей, якими сестри піклуються, дбають про їх релігійне та культурне виховання, навчають добра та милосердя.

У святково прибраній залі зібралися діти-сироти та з багатодітних малозабезпечених родин, які мали гарну нагоду переглянути цікаву виставу, взяти участь у різноманітних конкурсах та змаганнях, після яких Святий Миколай обдарував кожну дитину щедрими дарами. Запалити вогник радості та вдячності в очах потребуючих дітей св. Миколаю допомогли добродії нашого міста, які приготували для дітей гарні подарунки, вклавши у них і часточку свого люблячого серця.

Дорогі Добродії, тішимося, що з допомогою Вашої підтримки ми можемо робити багато добрих справ для потребуючих дітей. Дякуємо Богові за Вас і у наших щоденних молитвах проситимемо в Нього усіх потрібних для Вас благодатей. Нехай Господь винагородить Вам сторицею за Вашу доброту й щедрість та благословить Вас усяким добром.

Сестри Служебниці, Львів