Тайсон Ф'юрі: Потрапити до раю – це є те найважливіше, що кожен чоловік і жінка мають шукати
  • Втр, 01/12/2015 - 23:12

Ірландський боксер Тайсон Ф'юрі перемогою над Володимиром Кличком здивував дуже багатьох. Після перемоги над Кличком Ф'юрі відкрив таємницю своєї перемоги: його перемога – це Ісус.

Ф'юрі вийшов на ринг під супровід відомого ґоспелу «I’m going to have a little talk with Jesus, tonight when I get home», з вервичкою на шиї. Після бою він найперше подякував Тому, Хто дарував йому перемогу.  «Я приїхав у Німеччину перемогти великого чемпіона Володимира Кличка і мій Господь, мій Спаситель, моя Скеля, моя Опора, сьогодні подарував мені перемогу. Дякую преславному Імені Ісуса!» - заявив Ф'юрі після перемоги.

Перед боєм з Кличком Тайсон Ф'юрі дав інтерв’ю виданню «Catholic Herald». «Потрапити до раю – це є те найважливіше, що кожен чоловік і жінка мають шукати. Бути з Богом – це найважливіша річ у житті. Це не є легко, як думає багато людей. Насправді це дуже важко. Не всі потраплять до раю, але я надіюся, що буду між вибраними» - сказав Ф'юрі.

На питання, як він суміщає свою католицьку віру з боксом Ф'юрі відповів: «Бог нам дає таланти, а я свій талант використовую так, як найкраще можу. Перед кожним боєм я молюсь за противника. Прошу щоб вони були сильні й здорові, щоб це була справжня боротьба. Бокс – це робота, як й інші роботи. А Біблія нам каже, що мусимо працювати».

Ф'юрі доволі часто нападають у ЗМІ через те, що він відкрито свідчить свою християнську віру, виступає проти гомо-«шлюбів», абортів, викриває шанувальників диявола у спорті, музиці.

Проте, Ф'юрі каже, що не звертає уваги на ці нападки ЗМІ: «Якщо я соромитимусь Бога, Бог соромитиметься мене. Якщо Його поставити першим, то все решта буде працювати. Я сприймаю свою віру, як силу, а не як слабкість і це допомагає мені».

«Я йду до церкви кожної неділі й часто читаю Біблію, але не завжди виходить читати стільки, скільки би було потрібно. Це дає мені сили й свідомість того, що якщо Бог зі мною на ринзі, то ніхто не зможе перемогти мене» - говорить Ф'юрі.