Теорія гендеру розцвіла в ідеологічному вакуумі,- кардинал Мюллер
  • Срд, 30/05/2018 - 16:12

Гендерна ідеологія розцвіла у вакуумі, який залишив після себе крах фашизму та радянського комунізму, як «нова релігія» - вважає кардинал Герхард Мюллер.

«Марксизм і фашизм, антихристиянська ідеологія, впали. Капіталізм перебував у кризі. Існувало місце для істинної філософії, для теології, для християнської релігії. Однак люди надали перевагу винайденню нової релігії, яка вірить в людину, а не в Бога»,- зазначив у розмові з CNA колишній префект Конгрегації науки віри.

Він також наголосив, що «у гендерній ідеології налічується десятки різних гендерів, а людина була створена як чоловік і жінка: такою є наша природа і таким чином виявляється воля Бога у творенні нашої природи».

Ми «повинні протистояти тим, хто організовується в ідеологічну групу, прагнучи змінити суспільство, накидаючи свої думки усім», - додав кардинал Мюллер.

Це - «накидання окремої думки», оскільки ідеологічні групи «нападають на усіх, хто не думає так, як вони; вони ображають і навіть руйнують людську гідність тих, хто думає по-іншому, ніж вони», - зазначив він, додаючи, що ці люди «є лобі, організацією із своїми власними інтересами».