Тепер кожен може відвідати Святу Землю - віртуально
  • Чтв, 09/05/2013 - 21:41

Тепер кожен зможе «відвідати» Святу Землю за один клік: завдяки 3D екскурсії можна пройти віртуальну екскурсію по Святій Землі, зайшовши на сайт jerusalem.com. На цьому ресурсі всі історичні місця, пов'язані з життям Христа, оживають.

 

На сайті наводяться пояснення англійською мовою про це, тому цей сайт шанують як католики, так і протестанти і англіканці, повідомляє католік.ру. На сайті є тексти з Біблії, які описують Гріб Господній.

 

Але якщо графіка віртуальної екскурсії видається не досить реальною, можна побачити й справжні речі. Віртуальний гід веде по місцевості, де був розіп'ятий Ісус.

 

Кожен може реально побачити, наприклад, порожню гробницю з цієї місцевості, створену за описами з Євангелія.

 

Екскурсія переносить у церкву Різдва Христового у Віфлеємі, де народився Ісус. Церква була побудована там, де, за переказами, Марія народила Ісуса. Зараз місце прикрашене іконами і свічками.

 

Ще одне цікаве місце, яке неодмінно варто відвідати, це місце, де згідно з традицією, зберігався Хрест, на якому був розіп'ятий Ісус. До цього місця приходять молитися тисячі паломників щороку.

 

У віртуальній екскурсії є також розділ для дітей, де вони можуть пограти у відеоігри. У супроводі білого голуба, який літає на екрані комп'ютера, діти можуть відвідати всі Святі Місця та побачити ряд фотографій.

 

Якщо ви плануєте відвідати Святу Землю в реальному часі, на сайті є інтерактивна карта, на якій є всі місця, які потрібно відвідати, а також головні місця в Єрусалимі, пов'язані з життям Ісуса. Одне з таких місць, звичайно ж, 14 стоянь Хресної Дороги, якою йшов на смерть Ісус, несучи Хрест.

 

Джерело: Католицький медіа-центр