Терористи з ДНР і ЛНР будують червоно-православний проект, – пастор Геннадій Мохненко
  • Срд, 10/09/2014 - 10:44

Хлоп'ята з ДНР і ЛНР (під чуйним керівництвом російських ідеологів та за їхніми ж словами) будують «червоний-православний проект»!!! «Православний» (у чистому імперському, кривавому і безбожному вигляді) ми вже проходили, і він привів до «червоного» ... «Червоний» змів свого прабатька і помножив кров, смерть, насильство, довівши безбожництво майже до досконалості ... Але «Червоно-Православний» – це, звичайно, щось!!! Це гримуча диявольська суміш – єресь в кубі... Це не що інше як псевдодуховна, ідеологічна, імперська агонія!!!

Хочете помилуватися цими судомами? ... Ось екземплярчик:

Мій друг пастор (зі зрозумілих причин не назву міста і його прізвища) розповів мені свою історію. Його заарештували (приїхали на богослужіння з «калашами»), привезли в підвал і почали сперечатися ... розстріляти чи ні? За те, що він не вписується, з релігійних переконань, в їхнє «світле (червоно-православне) майбутнє», смерть була б наймовірнішим варіантом. Однак вони вирішили повезти його на суд до місцевого батюшки. Той провів з пастором (з руками в наручниках і з зав'язаними скотчем очима) «спасенну» бесіду... З великої доброти душевної (після довгих вагань) цей «гуру» все ж милостиво підняв палець вгору... Я, звичайно, йому дуже вдячний за вцілілого (аргумент про чотирьох дітей пастора, мабуть, спрацював) друга, але глибина сатанізму такого «червоного-православ'я» гідна окремого осмислення.

До речі, у захоплений ДНРівцями молитовний будинок в Слов'янську теж заходили батюшки, придивлялися до нового помешкання... Вони це робили в перерві між молитвами за «гради» і освяченням підвалів (в яких катували, розпорювали животи і вбивали людей) негідника Гіркіна.

Так що всім християнам, які є прихильниками «червоно-православного» проекту, мій полум'яний привіт!!! Моліться разом з ДНРівцями за їхній бісівський експеримент, благословляйте цю «святу» рать... Але одне прохання... Назвіться (щоб у людей не було плутанини в голові) «Протестантами Московського Патріархату» і практикуйте ваш четвертий Рейх (ой, вибачте... помилка ... «Четвертий Рим», звичайно).

 

P.S. Справжнім православним людям і священикам, які розуміють всю чортівню, що коїться під маскою «московського православ'я» на південному сході моєї країни, щира повага... Ви мої брати у Христі, і тут немає питань...

Геннадій Вікторович Мохненко – пастор «Церкви добрих змін» (м. Маріуполь), єпископ п’ятдесятницької Церкви Божої України. Засновник і керівник найбільшого в СНД дитячого реабілітаційного центру «Республіка Пілігрим» та мережі реабілітаційних центрів для дорослих. Відомий як ініціатор громадської антинаркотичної акції «Обридло» і навколосвітнього велопробігу «Світ без сиріт».