«Тихий геноцид». Марш для мучеників пройшов вулицями Вашингтону
  • Втр, 27/09/2022 - 12:15

24 вересня вулицями столиці США пройшов Марш для мучеників, учасники якого висловили солідарність із сотнями мільйонів християн, переслідуваних по всьому світі з боку мусульман та комуністів.

За підрахунками, у світі 360 мільйонів християн підлягають переслідуванню з боку мусульман та комуністів. Ця цифра набагато більша, ніж будь-коли раніше, а рівень переслідування значно перевищує той, який був у стародавні часи. Впродовж останніх років ці цифри різко зросли. Лише у 2020 році організація «Open Doors» зафіксувала 60-відсотковий зріст кількості випадків переслідувань осіб, які вірять в Ісуса Христа.

На «Марші» у Вашингтоні був також присутній халдейський священник Симон Есшакі, який служить в Сан-Дієґо в Каліфорнії. «Усі мученики нашої віри могли б вийти живими, якби просто відреклись віри в Ісуса, але жоден з них цього не зробив, і тому вони для нас є прикладом того як жити нашою вірою, як бути вірними Господу у нашому щоденному житті. Вони можуть багато навчити нас про те, як нести хрест і як слідувати за Христом, як витривати до кінця», - наголосив він.