TikTok офіційно підтримує ЛГБТ та поширює ґендерну ідеологію
  • Срд, 16/02/2022 - 13:36

Популярна соціальна платформа TikTok анонсувала актуалізацію правил користування додатком і висловила підтримку для постулатів субкультури ЛГБТ та прихильників ґендерної ідеології. TikTok офіційно заборонив публікувати дописи, в яких йдеться про те, що існує лише дві біологічні статі.

Соціальна платформа TikTok вирішила створити і запровадити нові правила для усіх користувачів мережі. Їх метою має бути виключення та цензурування усього контенту, який в будь-який спосіб може ображати чи дискримінувати осіб, пов’язаних із субкультурою ЛГБТ. Окрім того, TikTok зазначили, що також не дозволять поширювати у своєму просторі погляди, що критикують постулати ґендерної ідеології.

Китайська мережа – особливо популярна серед молоді – тепер повинна стати місцем, особливо приязним до поглядів ЛГБТ. Серед нових прописаних заборон є також так званий «деднеймінг», тобто заборона використовувати колишні імена осіб, котрі зробили т.зв. «операцію по зміні статі». TikTok особливо дбатиме про те, щоб користувачі не застосовували «насильство», пов’язане із використанням невідповідних закінчень слів на означення статі.

Що цікаво, після входу в дію нових правил, під забороною буде також поширення поглядів, що існує лише дві біологічні статі.

«Навмисне використання невідповідної особової форми чи звертання до користувача після зміни статі на його колишнє ім’я вважається формою переслідування, що завдає іншим великої кривди», - вважають прихильники ЛГБТ.

Китайська платформа TikTok зараз є найпопулярнішим мобільним додатком у світі. Як в 2020, так і в 2021 році вона була на першому місці в світовому рейтингу популярності, випередивши Facebook та Instagram.