Тисячі італійців вийшли на Марш за життя у Римі
  • Втр, 23/05/2017 - 14:20

Тисячі італійців вийшли в суботу 20 травня на щорічний національний Марш за життя, щоб висловити свою позицію проти абортів та евтаназії. Серед учасників маршу був також кардинал Реймонд Берк, єпископ Атанасіус Шнайдер з Казахстану та Архиєпископ Карло Марія Віґано, колишній апостольський нунцій в США.

До участі в Марші долучились численні священики та богопосвячені особи, групи молоді, сім’ї. Частина учасників несли статуї Богородиці Фатімської.

Одна із виступаючих, котрій вдалось вижити внаслідок аборту, закликала захисників життя «не соромитись Ісуса». А професор Католицького університету Лювена, котрого відсторонили від викладання і можуть звільнити за те, що він навів студентам філософські аргументи проти абортів, зі сцени віддав хвалу Ісусові та Діві Марії, інформує LifeSiteNews.

Говорячи про основні перепони для життя, якими є гей-союзи, аборти та евтаназія, о. Франческо Джордано, директор «Human Life International» в Римі, сказав що «надією нашого майбутнього» є молоді пари, які формують «великі, святі сім’ї».