Тиждень з Блаженнішим Любомиром в Новояворівську
  • Пон, 04/06/2018 - 12:44

«Любов ніколи не минає…!» – саме під таким гаслом у парафії свв. Апп. Петра і Павла, що у місті Новояворівську, 31 травня, відбувся вечір пам`яті з нагоди першої річниці відходу до вічності Блаженішого Любомира Гузара.

Вечір розпочався з повчальної науки, якою поділився отець-диякон Ігор Грет. Опісля молодь парафії свв. Апп. Петра і Павла виконала пісню сестри Єлени Герасим «Любов ніколи не минає…!». Продовжили вечір сестри-монахині Згромадження Матері Божої Неустанної Помочі Ісусовою молитвою з розважаннями Блаженішого Любомира. Роздуми були підсилені духовними піснями. На завершення молодь виконала улюблену пісню Патріарха Любомира «Батьку, мій лебедю білий!». Вечір завершився панахидою, яку очолив настоятель храму отець Іван Горбань, ЧНІ.

Любомир Гузар був ЛЮДИНОЮ з великої букви і безперечно вартий того, щоб  про нього пам`ятали. Усі, хто мав можливість бути на цьому заході, вдячні організаторам за можливість дізнатись трішки більше про Духовного Батька греко-католиків та цілого українського народу.

Крім цього, варто зазначити, що цілий тиждень після Вечірнього Богослужіння. Парафіяни мали можливість переглядати по 1-ій серії документального фільму «Бути Людиною». Це дало гарну нагоду познайомитись із життям та діяльністю Блаженнішого Любомира від дитинства і до старості.