Глава УГКЦ в США

  • Середа, Листопад 5, 2014 - 11:56

    4 листопада 2014 року в катедральному соборі Святого священномученика Йосафата в м. Пармі, штат Огайо (США), Глава УГКЦ Блаженніший Святослав очолив хіротонію та інтронізацію новообраного Правлячого єпископа єпархії Святого Йосафата в Пармі Богдана (Данила).

    Співсвятителями під час хіротонії були владика Павло (Хомницький), Єпарх Стемфордський, та владика Іван (Бура), Єпископ-помічник Філадельфійський, який до цього часу рівно ж був Апостольським адміністратором єпархії в Пармі.

  • Вівторок, Листопад 4, 2014 - 13:18

    3 листопада в катедральному соборі Святого священномученика Йосафата в м. Пармі, штат Огайо (США), Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, у співслужінні з владикою Павлом (Хомницьким), Єпархом Стемфордським, владикою Іваном (Бурою), Апостольським адміністратором єпархії Святого Йосафата в Пармі, та численними іншими архиєреями здійснив Чин архиєрейського найменування отця Богдана (Данила).

    Опісля Глава УГКЦ очолив Вечірню, на якій, окрім архиєреїв, які прибули до Парми з різних кутків США та Канади, були численні священики, диякони, богопосвячені особи та миряни.

  • Вівторок, Листопад 4, 2014 - 13:17

    У неділю, 2 листопада, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав прибув із візитом до Сполучених Штатів Америки.

    Блаженніший Святослав прибув до США на хіротонію та інтронізацію новообраного правлячого архиєрея єпархії Святого Йосафата в Пармі, владики-номінанта Богдана (Данила), яка відбудеться сьогодні, 4 листопада, у катедральному храмі Святого священномученика Йосафата в м. Пармі, штат Огайо.