Кардинал Шенборн в Україні

  • П'ятниця, Грудень 12, 2014 - 15:33

    Повернувшись з України, я відчуваю нагальну потребу поділитися враженнями від того, що я пережив. Нагодою для моєї подорожі було святкування дня народження, а конкретніше – дня нового народження.

  • Четвер, Грудень 11, 2014 - 11:37
  • Четвер, Грудень 11, 2014 - 00:31

    Папський легат кардинал Крістоф Шенборн, молився на вулиці Інститутській у рамках візиту в Україну.

    Разом із Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом (Шевчуком), владикою Богданом (Дзюрахом) та Архиєпископом Томасом Едвардом Галліксоном кардинал поставив лампадки у пам'ять загиблим минулої зими.

  • Четвер, Грудень 11, 2014 - 00:28

    Папський посланець Кристоф Шенборн, Архиєпископ Відня в офісі «Карітас Київ» під час свого офіційного візиту в Україну з нагоди 25-ліття виходу УГКЦ з підпілля зустрівся з вимушеними переселенцями з Донецька, Луганська та Криму.

    Супроводжували Папського легата Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав та Апостольський Нунцій в Україні Томас Едвард Галліксон.

    На прохання його еміненції кілька осіб розповіли свої історії, чому вони були змушені покинути свої домівки.

  • Четвер, Грудень 11, 2014 - 00:01

  • Середа, Грудень 10, 2014 - 19:44

    У середу, 10 грудня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк зустрівся з кардиналом Кристофом Шенборном, Папським посланцем на відзначенні 25-річчя виходу з підпілля Української Греко-католицької церкви.

    На зустрічі були присутні Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав та Апостольський Нунцій в Україні Архієпископ Томас Едвард Галліксон.

    Арсеній Яценюк підкреслив, що високо цінує візит кардинала Кристофа Шенборна до України.

  • Середа, Грудень 10, 2014 - 17:44

    Папський легат Кристоф Шенборн, Архиєпископ Відня, сьогодні, 10 грудня, у Києві під час свого офіційного візиту в України зустрівся з Всеукраїнської радою Церков і релігійних організацій.
    Його еміненція у своєму слові до представників всіх релігій в Україні відзначив, що «Папа Франциск сьогодні з особливою вдячністю згадує воскресіння Української Греко-Католицької Церкви, яка багато страждала через ліквідацію за часів Сталіна».

  • Середа, Грудень 10, 2014 - 12:16

    9 грудня папський легат кардинал Кристоф Шенборн, Архиєпископ Відня та Ординарій для вірних візантійського обряду в Австрії, прибув до України. В аеропорту Борисполя кардинала зустріла делегація УГКЦ на чолі з Главою Церкви Блаженнішим Святославом.

  • Вівторок, Грудень 9, 2014 - 13:10

    Це велика честь для мене сповнити місію, яку мені довірив Святіший Отець Франциск. У ті дні, коли УГКЦ святкує 25 років своєї легалізації, я буду мати змогу запевнити улюблений український народ у солідарності Папи та Вселенської Церкви і їхній молитовній підтримці України.