Трамп відвідав католицьку школу, щоб висловити підтримку її вибору
  • Пон, 06/03/2017 - 22:46

Президент США Дональд Трамп відвідав католицьку школу у Флориді, щоб висловити підтримку вибору школи.  Під час приватного візиту президент слухав розповіді учнів та вчителів.

Одна з учениць розповіла, що навчання в цій школи «повернуло її життя з ніг на голову».

«Ми хочемо, щоб багато мільйонів інших дітей мали змогу досягти такого успіху, як ти», – сказав їй президент. Він також сказав до адміністрації: «Ваша любов до того, що ви робите – просто фантастична».

У зверненні до Конгресу минулого місяця Трамп сказав, що освіта є «громадським правом нашого часу» і закликав Конгрес прийняти закон, який фінансуватиме школи для знедоленої молоді, однак не навів деталей, повідомляє Catholic Herald.

Католицька школа Св. Андрія, заснована в 1962 році, навчає 350 дітей віком від 4 до 14 років. На їх вебсторінці вказано: «Наші цілі прості: коледж і небо».

У Об’єднанні католицької освіти заявили, що своїм візитом президент Трамп дав учням школи Св. Андрія «історичну можливість поділитись своєю історією з країною».

«Ми усвідомлюємо, що теперішній політичний клімат є одним з найбільш поляризованих в американській історії. Ці поділи мають реальні наслідки у відносинах спільноти школи Св. Андрія», йдеться в заяві об’єднання.

Також наголошується, що «кожна сім’я має право вибирати найкращу школу для своїх дітей», і що «завдяки програмі батьківського вибору у Флориді, ця школа продовжуватиме розширювати можливості сім’ї, формувати вірних громадян, підсилювати спільноту Pine Hills, а також надавати дітям можливості для освіти».