Трамп визнає «величезну працю» католицьких шкіл
  • Суб, 04/02/2017 - 12:34

З нагоди Національного тижня католицьких шкіл у США, президент Трамп скерував звернення до усіх працівників католицької освіти країни, назвавши її «життєво необхідною для успіху та процвітання держави».

Ось текст звернення президента Трампа:

«З нагоди Національного тижня католицьких шкіл хочу висловити свою сердечну вдячність усім відданим адміністраторам, вчителям, священикам та організаціям католицьких шкіл, які невтомно працюють для розбудови і підтримки католицьких шкіл по всій країні.

Темою цьогорічного Національного тижня католицьких шкіл є «Католицькі школи: спільноти віри, знання і служіння». Я ціную усі ті багато шляхів, якими католицькі школи розвивають відданість, поширюють розум і несуть служіння двом мільйонам студентів, які щодня вступають в їх стіни, а також різноманітним спільнотам.

Вітаю вас за ту величезну працю, яку ви кожного дня робите для освіти нашої молоді. Ваші тривалі і постійні зусилля є життєво необхідними для нашого успіху і процвітання, як країни.

З повагою,

Дональд Трамп»

Як інформує Breitbart, під час Національного молитовного сніданку, що відбувся в четвер, президент Трамп сказав: «Наша республіка формувалась на основі того, що свобода не є даром від уряду, але даром від Бога». «Тож сьогодні я хочу чітко сказати американському народу, що моя адміністрація зробить усе можливе для того, щоб оборонити і захистити релігійну свободу на нашій землі», – додав президент.